Ik ben een naturist

Geen paniek ik loop niet in mijn blootje rond maar die titel klonk gewoon beter dan “Ik ben een natuurliefhebber”. 🙂

Ik zit meer dan 90% van de tijd binnen maar eigenlijk ben ik een natuurmens. Buiten in de bossen, in de natuur, wild spotten, op de kleine dingen letten, dat geeft mij energie.

Tijdens m’n ochtendruns kruisen er geregeld een koppel reeën, wat konijnen en een buizerds, een uilen m’n pad, telkens wanneer dat gebeurt geniet ik er van.

De afgelopen weken zijn op m’n looproute de everzwijnen heel actief, het heeft heel lang geduurd voor ik ze kon spotten maar nu heb ik ze al 3 keer op een goei 2 weken gezien. Man dan leef ik als ik die tegenkom! Als ik ze zie stop ik onmiddellijk met lopen en probeer ik er zo lang mogelijk van te genieten.

Deze morgen zag ik er weer een stuk of 5 en dan ben ik zo blij als een klein kind, dat geeft mij hopen energie! En dan besef ik: “ik ben een naturist!” of natuurliefhebber ;).

Ook tijdens de middagpauze doen we 2 à 3 keer per week een rondje in de natuur, we hebben het geluk dat ons kantoor midden in de natuur ligt, met 30-35 minuten natuur onder de middag is de concentratie na de middag veel groter en de middagdip veel kleiner.

Ik kijk al weer uit naar morgenvroeg als ik mag gaan ochtendrunnen in de natuur!