De hartslag de hoogte in jagen met weinig tijd en budget

Vroeger had ik een duur fitness abonnement waar ik netjes aan betaalde ook al ging ik niet trainen.

Wat trainen in de fitness was plezant maar te weinig tijd, te weinig fut en geen doel zorgde er voor dat ik aan de honderden euro’s van dat abonnement niet veel heb gehad.

Eigenlijk heb je geen fitness nodig om wat oefeningen te doen om “fit” te worden, gewoon zelf wat oefeningen doen +/- 10 minuten lang.

Ik doe ‘s morgens wat oefeningen in m’n boxershort dus verlies ik al geen tijd met omkleden.

Welke oefeningen doe ik zoal?

Massa’s oefeningen dus, maak zelf een circuit van ongeveer 10 minuten en je zal zien dat je een heel arsenaal aan spieren in gang zet en dat je hartslag goed de hoogte in gaat.

En als je geen inspiratie hebt is er altijd Youtube. Daar staan massa’s trainingsvideo’s op. Zoek bvb op “body weight HIIT” en je kan direct beginnen. Doe bvb onderstaande workout eens na:

Of je kan altijd 1 van de duizenden apps gebruiken als coach. Ik gebruik soms deze 7 minute workout app.

Je zal zien dat je geen fitness centrum en niet meer dan 10 minuten nodig hebt om fit te worden als je dit regelmatig (3-4 keer per week ofzo) doet.

Na de workout snel een powershake en douchen en op minder dan 30 minuten heb ik genoeg fitness gehad en is de dag perfect begonnen.

Wat is uw excuus om dat niet te doen?

One thought on “De hartslag de hoogte in jagen met weinig tijd en budget”

  1. Ik doe iets soortgelijk, met de app van 12 minute athlete en ik ben er ook fan van. Ideale manier om aan de dag te beginnen.

Comments are closed.